Κτηματομεσιτικό Γραφείο Διονυσίου Μπιρμπίλη

Το κτηματομεσιτικό γραφείο του Διονυσίου Μπιρμπίλη αποτελεί μία δυναμική παρουσία εδώ και 20 χρόνων στο χώρο των μεσιτικών,κατασκευών και δραστηριοτήτων στο νομό Μεσσηνίας. Έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας τον πελάτη (αγοραστή ή πωλητή), με μεθοδική και οργανωμένη δουλειά, με ακούραστα φιλικούς και ικανούς συνεργάτες (πωλητές, νομικούς, τεχνικούς, αρχιτέκτονες) εγγυόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση σας όσο αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας.

Στο κτηματομεσιτικό μας γραφείο μπορείτε να εμπιστευτείτε την προώθηση πώλησης του ακινήτου σας αποφεύγοντας έτσι τυχόν ενοχλήσεις από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές και το γραφείο μας με την σειρά του επενδύοντας στην σωστή προβολή του ακινήτου σας σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιεί την πώληση του ακινήτου. Οι διαπραγματεύσεις πλέον πραγματοποιούνται μέσω του κτηματομεσιτικού γραφείου μας , το οποίο σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, αναλαμβάνει να αναδείξει το ακίνητό σας στα κατάλληλα άτομα. Αν πάλι σκοπός σας είναι η αγορά ενός ακινήτου μέσω εμάς, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πελατολόγιό μας και τις συνεργασίες μας με καταξιωμένους κατασκευαστές, τις γνώσεις μας στις εκτιμήσεις ακινήτων και τις διαπραγματευτικές ικανότητες του έμπειρου προσωπικού μας.
Μέσα στα πλαίσια της ολοκληρωμένης οργάνωσης και λειτουργίας, οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας έχουν σκοπό να πετύχουν την άμεση εξυπηρέτηση σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Το κτηματομεσιτικό μας γραφείο είναι πάντα ανοικτό σε υγιείς συνεργασίες με επαγγελματίες που έχουν τι ίδιο όραμα και μεράκι για την δουλεία τους με εμάς.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο μας με την πολυετή πείρα του εδώ και 20 χρόνια αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη επένδυση, κατασκευή και ανακαίνιση στην Μεσσηνία. Και μην ξεχνάτε ο ειδικευμένος σύμβουλος ακινήτων είναι ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να αγοράσει, να πουλήσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο στη σωστή και αντάξια του ακινήτου τιμή.

Επίσης Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή την κατοικίας σας σε δικό σας οικόπεδο.
Αν έχετε οικόπεδο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Μεσσηνίας κι αν βρίσκεται, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της κατοικίας σας, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.
Το Γραφείο μας διαθέτει οικόπεδα σε εντός σχεδίου πόλης και παραθαλάσσιους οικισμούς, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις υποδομές τις οποίες επιβάλλεται να διαθέτει ένας σύγχρονος οικισμός (δρόμους, ύδρευση, αποχέτευση λυμάτων με σύνδεση σε εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού, ηλεκτρικό δίκτυο, κοινόχρηστους και κοινοφελείς χώρους).
Το Γραφείο μας μας διαθέτει έτοιμες κατοικίες στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Εκτός από τις κατοικίες αυτές, το Γραφείο μας διαθέτει «υπό κατασκευή» κατοικίες. Οι κατοικίες αυτές βρίσκονται σε ημιτελή κατάσταση, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις δικές σας αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και τροποποιήσεις, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σας